≫ 

Srbi imaju Baju, Tirni obećao "kontru" i šou u svlačionici Škota pred meč na Marakani

Bilo je veselo u svlačionici Srbije pred utakmicu sa Norveškom, sada isto obećavaju i Škoti

  • 0
Kijeran Tirni Foto: Printscreen Instagram

Timovi Stiva Klarka i Ljubiše Tumbakovića se sastaju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić", a igrač Arsenala Kijeran Tirni obećao je da će on biti di-džej svog tima pred taj meč.

On je u razgovoru sa Džordžom Bouvijem obećao da će puštati GBX-ove pesme kako bi pokrenuo svoje saigrače pred meč sa "Orlovima". Škotska i Srbija traže prolaz do Evropskog prvenstva posle 22, odnosno 20 godina,

- Ja biram muziku, ja ću preuzeti tu odgovornost i pobrinuću se da ih ima bar nekoliko, ne brinite za to. Imamo nekoliko GBX pesama na svojoj plejlisti - rekli su Tirni i njegov saigrač Greg Tejlor.

Jedna od pesama, "Bits and pieces", je omiljena među navijačkom grupom "Tartan armi" koja svuda prati reprezentaciju Škotske, gde god je to moguće.

Da podsetimo, pred utakmicu sa Norveškom, reprezentativci Srbije su u svlačionici u Oslu puštali pesme folk pevača Nedeljka Bajića Baje i prošli su odlično.

Pobedili su Norvežane sa 2:1 sa dva gola Sergeja Milinković-Savića i plasirali se u finale baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo gde sada igraju protiv Škota.

Sastave i sve detalje sa tog meča možete da pratite u Telegrafovom prenosu putem našeg sajta.

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA