Čileanci "zaratili" sa Interom zbog Sančeza: Aleksis se povredio pred bitan meč sa Peruom

Reprezentacija Čilea i Inter ušli su u otvoreni sukob zbog Aleksisa Sančeza koji se povredio na treningu u sredu

  • 0
Aleksis Sančez, Inter Foto:Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

Sančez je i ranije imao problema sa mišićima, a selektor Čilea Reinaldo Rueda kaže da je odlazak Aleksisa sa treninga u sredu bio predostrožnost.

- Aleksis već neko vreme ima problema sa tim i testovi su isključili da je bilo šta ozbiljno uzrok i povreda. Videćemo kako će da reaguje, ali nećemo rizikovati sa njim - rekao je Rueda pred kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo sa Peruom.

Interu ovakvo stanje smeta, jer su "neroazuri" jedna od ekipa koje zagovaraju zabrane da njihovi igrači idu da igraju za reprezentacije u ovakvim okolnostima. Italijani su zbog toga vrlo otvoreno negodovali  i rekli Arturu Vidalu i Sančezu da se dobro pripaze povreda. Rueda je odogovorio na njihove žalbe.

- Uz sve dužno poštovanje prema mojim evropskim kolegama, voleo bih da oni poštuju nas na isti način na koji mi poštujemo njih. Cenio bih više toga pre nego što odluče da puste Aleksisa da igra 45 minuta, a onda još 90. Nismo u eri kolonija, neka to bude jasno - rekao je Rueda.

Video: Tadić: Šanse su 50:50, svesni smo značaja utakmice sa Škotskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA