≫ 

Francuz koji ima ruski pasoš i navija za Srbiju: Igrao za Zvezdu, a Orlove gleda s "bratom Grobarom"

Pristalicama Zvezde je Demijen Le Talek ostao zauvek u srcu, a njegov potez će dodatno oduševiti i ostale navijače Srbije

  • 1
Damijen le Talek Foto: MN Press

Damijen Le Talek je proveo u Zvezdi dve i po godine, tokom kojih je osvojio dve titule, po čemu je ostao navijačima crveno-belih u lepom sećanju. Sada je pred meč Srbije i Škotske pokazao i da bodri naš nacionalni tim, a interesantno je da meč posmatra u društvu bivšeg igrača Partizana, koji mu je sada saigrač u Monpeljeu.

U pitanju je Petar Škuletić, koji je inače veliki Grobar i podržava Partizan kada god je u prilici i u drugim sportovima. Škuletić je i bivši reprezentativac Srbije, pa i ne čudi što je zajedno s Le Talekom gleda ovaj meč, na kojem bi mogao da nastupi i još jedan njihov klupski saigrač - Mihajlo Ristić, koji je ostao na klupi za ovaj meč, a pred duel sa Škotima je bio "rovit" i imao je problem sa povredom.

Le Talek je inače zanimljiv i po tome što je oženjen Ruskinjom i preuzeo je ruski pasoš, divi se Vladimiru Putinu, a očigledno voli i Srbiju. Često i sada putem društvenih mreža bodri i svoj bivši klub Crvenu zvezdu.

Damijan Le Talek Foto: Instagram.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jea

    12. novembar 2020 | 21:42

    Nista cudno,uvek su nas drugi vise cenili nego li mi sami sebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA