Tadića pitali "gde je bila energija koju smo videli tek u produžetku": Ne znam šta da ti kažem...

Kapiten ističe da su Orlovi loše počeli meč, kao i da ih Škoti nisu iznenadili

  • 11
Dušan Tadić Printskrin: Youtube/Sport Klub

Fudbaler Srbije Dušan Tadić bio je razočaran posle poraza od Škotske u finalu baraža nakon penal drame.

Srbija je tokom 90 minuta odigrala nerešeno sa Škotima, koji su bili bolji u regularnom delu meča, dok je naša selekcija bila bolja u produžecima. Gosti su poveli pogotkom Rajana Kristija u 52. minutu, a Srbija je izjednačila pogotkom Luke Jovića u 90. za konačnih 1:1.

Pošto pobednik nije mogao da bude odlučen posle 120 minuta igre, penali su odlučili pobednika i ekipu koja ide na Evropsko prvenstvo naredne godine, a to je Škotska.

Posle meča kapiten meča Dušan Tadić rekao je da Orlovi nisu dobro počeli meč, a nije znao da objasni zašto Srbija nije imala energije.

- Nisu nas iznenadili, znali smo kako će da igraju. Nismo dobro počeli meč, posle smo se vratili malo u drugom poluvremenu. Kad smo primili gol, preuzeli smo inicijativu, ali trebalo je da igramo mnogo bolje. Dobili smo elana i imali inicijativu posle gola. Posle smo došli do penala, ostaje veliki žal.

Novinarka ga je upitala gde je bila energija koja se kod Orlova videla tek u produžecima.

- Ne znam, možda smo malo bojažljivo ušli u utakmicu, teško je sada pričati o bilo čemu, kad smo primili gol išli smo na sve ili ništa, onda je bilo malo bolje - rekao je Dušan Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    13. novembar 2020 | 08:38

    Sramno

  • Zvezdas.

    13. novembar 2020 | 00:35

    Moj Tadicu o kakvoj incijativi ti pricas, sedi ispred TV pa pogledajte svi zajedno ali celu utakmicu pa cete videti koliko vi nemate pojma o fudbalu. Goru Reprezentaciju nismo imali, imam 69 god. ali ovakvu bruku i sramotu jos nisam video. Tumbara je stvarno zalutao pa taj covek pojma nema, stao sirota pored autlinije i gleda umesto da komanduje, da menja igrace, on jadnik gleda uplaseno nezna sta da radi. Ja verujem da bi ovi nasi trapavci igrali mnogo bolje da imaju boljeg Trenera. Nasi igraci kao da su umesto kopacki imali gumene Opanke pa bre samo padaju. Niti jedno jedino dodavanje nije bilo tacno, da smo skupili desetoricu iz Parka bili bi bolji ovo je stvarno sramota.

  • Zunjac

    13. novembar 2020 | 06:21

    Za klub se boris,zalazes ,gines A ZA REPREZETACIJU KAO MANEKEN !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA