≫ 

Jović utučen: Najmanje je bitno ko je dao gol, ni posle 20 godina nismo na EP, čekamo sledeću šansu

Orlovi ni posle 20 godina nisu uspeli da izbore plasman na EURO

  • 9
Luka Jović Printskrin: Youtube/Sportklub

Luka Jović je mogao da bude heroj Srbije, pošto je u 90 minutu dao spasonosni gol za Orlove i sprečio poraz od Škotske u regularnom delu, ali je naša reprezentacija na kraju poklekla sa bele tačke, gde je Mitrović bio tragičar i promašio je penal.

Jović posle meča ističe da su Orlovi dali sve od sebe, kao i da će biti spremni za sledeću šansu.

- Sad je najmanje bitno ko je postigao gol. Nismo uspeli da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo posle 20 godina, ali šta je tu je, idemo u svlačionicu, znamo da smo dali sve od sebe, čekamo drugu šansu i nadamo se da ćemo je iskoristiti - rekao je Jović.

On je istakao da su penali lutrija i da je potrebno imati sreće, kao i da poraz ne boli toliko, jer je Srbija već bila na ivici ponora.

- Ne bih rekao, dali smo gol u 90 minutu, uhvatili smo poslednju šansu, dešava se, na penalima morate da imate sreće, mi je nismo imali ovaj put, bićemo spremni za sledeću šansu - rekao je Jović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza...

    13. novembar 2020 | 08:46

    Selektor je kriv drzi Mitrovica u napadu koji se krece kao baba....a i masi penale redovno...

  • Marko

    13. novembar 2020 | 05:57

    Samo Tumbakovic je kriv za ovaj poraz. Startnih jedanaest ocaj ne povezani haos Gudelj na levu stranu katastrofa. Od sedamdesetog min kad je ubacio Jovica i Kataija kad je Gudelj stao na svoju poziciju zadnjeg veznog smo poceli da igramo fudbal ali je bilo kasno. Da je startovao sa formacojom koja je igrala od sedamdesetog minuta odrali bi Skote. Ovako tuga....

  • boki

    13. novembar 2020 | 07:03

    Bolje da nasi nisu otisli na evotopsko prevenstvo da se tamo brukamo.Fudbaleri kso da se prvi put sysreli niko sa nikim nesarsduje za 90 min 1 sut u gol .Tuga za srpski fudbsl dali postoji patrota koji se ocistiti fydbalski szvez i spreciti bruku igrsmo najlisi fudbsl u Evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA