≫ 

Škote isterivali iz pabova zbog "korona radnog vremena": Imali su 30 sekundi da vide penal i izađu

Proslavili su Škoti kako dolikuje, iako su ih isterali na ulicu

  • 0
Fudbalska reprezentacija Škotske Foto: MN Press

Fudbaleri Škotske izazvali su nezapamćeno slavlje u svojoj zemlji.

Pobedili su Srbiju u finalu baraža za Evropsko prvenstvo sa 5:4 posle penala, bilo je 1:1 nakon 120 minuta igre, a koban je bio šut Aleksandra Mitrovića.

Jedan od najboljih igrača naše reprezentacije nije uspeo da matira Maršala, a za to vreme, mnogi pabovi u Škotskoj bili su na ivici zatvaranja.

Naime, utakmica se završila oko 23.30 u Srbiji, odnosno 22.30 u Škotskoj po lokalnom vremenu.

To je vreme za zatvaranje po pravilima zbog pandemije korona virusa, a ostrvski mediji pišu da su posle završnog penala domaćini lokala praktično odmah morali da isteruju goste iz pabova, kako bi ih zatvorili!

Pitanje je šta bi se desilo da se utakmica još malo odužila i kako bi reagovali gosti, ako bi bili uskraćeni za priliku da barem na TV-u vide prolazak svojih miljenika na EURO.

- Tajming penala je bio takav da smo mi imali tačno pet minuta da ispratimo goste pre 22.30. Bio je dug put od bara do izlaza, ali smo uspeli da ispratimo poslednjeg gosta 30 sekundi pre roka, i dalje su svi pevali. Kakva noć - rekao je za škotske medije jedan od domaćina lokala u kom se gledao meč.

Video: Tumbaković: Moja velika želja je da reprezentaciju približim narodu i obrnuto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA