≫ 

Ramos seda za sto sa Perezom, kapiten pred odlaskom iz Reala? Velikani se već raspituju za štopera

Odluka pada narednih dana

  • 0
Lionel Mesi, Serhio Ramos, El Klasiko, FK Barselona, FK Real Madrid Foto: AP/Tanjug

Sudbina Serhija Ramosa u Real Madridu najverovatnije će se rešiti u sledećih nekoliko dana jer španski mediji pišu da će se on tada sastati sa Florentinom Perezom, predsednikom madridskog kluba.

Odnosi Ramosa i uprave Reala nisu idealni jer defanzivac i kapiten "kraljevskog kluba" hoće da se izbori za duži ugovor od jednogodišnjeg.

Prethodnih dana se pisalo da će Real uslišiti tu želju kako bi zadržao Ramosa, ali za sada zvaničnih potvrda o tome nije bilo.

Upravo ovu činjenicu pokušavaju da iskoriste drugi klubovi, pa El Ćiringito javlja da se nekoliko klubova već raspitivalo za 34-godišnjeg igrača.

Juventus, Pari Sen Žermen i oba mančesterska kluba Junajted i Siti su u igri.

Ramos je nezadovoljan odnosom svojih pretpostavljenih, mada je Real do sada bio spreman da ponudi dvogodišnji ugovor i 20 posto nižu platu, dok Ramos neće da mu se smanjuje plata od 12 miliona evra i želi trogodišnji ugovor.

Zbog svega navedenog El Ćiringito piše da će on sa 80 posto sigurnosti otići iz kluba na leto kada mu ističe ugovor. Bilo je navodno zainteresovanih i preko okeana, ali Ramosa ne zanima MLS liga.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA