≫ 

Mašina Harija Kejna od 110.000 evra nestala bez traga! Lopovi usred dana ukrali luksuzni "Rejndž"

Napadaču Totenhema Hariju Kejnu ukraden je džip Rejndž Rover vredan 100.000 funti (110.000 evra) u Londonu

  • 4
FC Tottenham FC West Bromwich Albion Foto: Tanjug/AP

Organizovana banda je odredila Kejnov auto za krađu jer je nekoliko puta prolazio pored počinilaca njime, pa su se odvezli njime u Čingfordu u Istočnom Londonu, kad im se ukazala prilika.

Kejn je već treći igrač Totenhema koji je opljačkan prethodnih meseci, posle Dele Alija i Jana Fertongena.

Na video snimcima sa nadzornih kamera se vidi da je jedan automobil nekoliko puta prolazio pored Kejnovog tokom prošlih mesec dana.

Lopovi su iskoristili elektronski uređaj da bi ga otključali pre nego što su ga ukrali, a engleski mediji prenose da "Hari ima utisak da je na meti bande koja targetira izričito fudbalere".

Kejn ne veruje da je ova krađa bila slučajnost, a isto ne misle ni policajci na osnovu mesta gde je džip otet.

Izvori bliski fudbaleru kažu da je malo verovatno da će Rejndž biti vraćen i to pozivajući se na ono što su iz policije rekli Kejnu.

- Mala je verovatnoća jer su ovi lopovi veoma sofisticirani i precizni u svom poslu. Naravno, Hari je srećan zato što niko nije povređen i što lopovi nisu odneli nešto lično što ne može da nadoknadi.

Inače, bande često biraju Rejndž Rovere u Britaniji, pa su oni veoma visoko na listi ukradenih vozila na Ostrvu.

Po pravilu završavaju u Istočnoj Evropi i Severnoj Africi što im dalje daje mogućnost da ih prebace u Dubai, gde su omiljeni.

Zato se neretko kradu po narudžbini, a različiti modeli Rejndža se različito i kradu. Kejnov model "Autobiography" je deveti na toj listi, a model "Sport" je prvi.

Poslednjih godina je povećan broj onih koji se kradu bez ključa, pa je jasno da to rade profesionalni kradljivci koji potom imaju logistiku da nestanu bez traga.

Evropski na svetskog šampiona večeras (20.45) u Lisabonu. Portugalija i Francuska ujedno će se praktično boriti za prvo mesto u grupi i plasman na finalnu turnir Lige nacija. Sve garantuje spektakl. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,10, na dvojku 2,80, dok je na 3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugalija - Francuska.

Švajcarska se praktično oprašta od Divizije A Lige nacija, a Španci večeras (20.45) u Bazelu imaju motiv jer se bore za prvo mesto s Nemcima. Kvota na dvojku je 1,97, a na kombinazziju 2&3+ čak 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Španija.

Video: Veselje i đuskanje fudbalera Škotske nakon eliminacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    14. novembar 2020 | 09:17

    Pa ko ce u Evropi da ga uzme kad je volan na desnoj strani...nema neku vrednost takav...

  • BralE

    14. novembar 2020 | 10:18

    Sad mora jadan da radi čak tri ili četiri dana, da bi kupio novoga. Hahaha! PS.: a i Kasko osiguran je bio...

  • Mare

    14. novembar 2020 | 10:37

    To bi isto bilo kao kada bi meni ukrali auto od 100€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA