≫ 

Nikad kraća konferencija Ljubiše Tumbakovića uoči neke utakmice: Atmosfera nije dobra...

"Orlovi" su i dalje pod utiskom poraza od Škotske

  • 35
Ljubiša Tumbaković Foto: FSS

Tiho i nečujno reprezentativci Srbije su otputovali u Budimpeštu na meč pretposlednjeg kola Lige nacija protiv Mađarske koji se igra u nedelju od 20.45 časova.

Biće to duel dva različita raspoloženja, Mađari su pobedom protiv Islanda izborili plasman na EURO, dok je Srbija izgubila na penale od Škotske pa ni posle 21 godine neće videti EP.

"Orlovi" su ove subote odradili poslednji trening, a selektor Ljubiša Tumbaković i vezista Nemanja Makismović imali su konferenciju za medije u Budimpešti, koja je trajala kratko, kako se navodi na sajtu srpske kuće fudbala.

- U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča. Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru - rekao je selektor Srbije.

Nemanja Maksimović ne krije da su saigrači i on još uvek pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se plasiraju na EURO.

- Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrač. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija - kratko je rekao Maksimović.

Spomenimo na kraju da će meč između Mađarske i Srbije suditi Šveđanin Glen Njiberg.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    14. novembar 2020 | 20:07

    izgleda da ovima iz fss i menadzerima jos uvek nije jasno da su ucinili veliku gresku i nepravdu kad su dali otkaz muslinu

  • Du4

    14. novembar 2020 | 19:09

    Ovaj Jo's nije otisao?

  • Nusknvp

    14. novembar 2020 | 20:06

    Pa madjari su favoriti i njih se plasite, jer zaboga i oni igraju euro...vi mozete da budete favoriti samo protiv gibraltara, san marina ili andore. luksemburg i malta to vec mirise na kiks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA