≫ 

Inter zabranio Kolarovu da igra protiv Škotske: Kapiten ostavio Orlove na cedilu 3 sata pre meča!

Neverovatna saznanja posle debakla u baražu

  • 62
Aleksandar Kolarov Foto: Marko Jovanović

Svima je bilo neverovatno, mnogi su se pitali gde je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov u utakmici godine protiv Škotske, a tek nekoliko dana posle bolnog poraza saznajemo pravu istinu.

Portal MOZZART Sport objavio je da mu je Inter zabranio da igra za Srbiju i to samo tri sata uoči utakmice sa Škotima. Kolarov je uoči meča baraža propustio duel s Atalantom u Seriji A, ali je potom doputovao u Srbiju i stavio se na raspolaganje selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Srpski selektor je danima uigravao defanzivnu trojku s Kolarovim na levoj strani, a kada je u četvrtak oko 18 časova iz Milana stiglo upozorenje, Kolarov, prema tvrdnji MOZZART Sporta, nije želeo da ulazi u sukob sa klubom u kome prima platu, dok Inter nije želeo da rizikuje, niti ga je posebno interesovao rezultat Srbije.

Sve u taboru "Orlova" navodno je posebno zabolelo to što Kolarov nije želeo ni da insistira kod čelnika Intera da ga puste da odigra meč sa Škotima.

Kolarov je posle meča dobio dozvolu ljudi iz FSS-a da se vrati u Milano, jer kad već neće da igra sa Škotima, ne treba im ni u Budimpešti, tako da sada nije ni sa ekipom u Mađarskoj gde Orlovi sutra igraju meč Lige nacija.

A posle svega veliko je pitanje i da li će se iskusni defanzivac uopšte vraćati u državni tim, pošto se još ranije spekulisalo da bi posle Evropskog prvenstva mogao da završi reprezentativnu karijeru.

Odlukom da posluša naredbu Antonija Kontea možda je i sam ubrzao taj proces.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    14. novembar 2020 | 20:26

    Jel' to taj isti Kolarov koji se kleo u Srbiju kada je otimao traku od Baneta Ivanovica zajedno sa Krstajicem i bratijom.

  • N

    14. novembar 2020 | 20:38

    Nema tih para, suspenzije, kazne koje bi me sprecile da igram ovu utakmicu. Ako do 35. Nisi zaradio fovoljno para, tesko da ces i sad...

  • kiko

    14. novembar 2020 | 20:30

    To je covek zbog kog ste izbacili legendu kapitena Ivanovica iz tima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA