Testovi na koronu uneli pometnju u Partizan: Marković ponovo u izolaciji

Nalaz testa obavljenog u sportskom centru potvrđuje da je igrač još uvek zaražen, iako je na poznatom institutu dobio negativan rezultat

  • 4
milan smiljanić Foto: MN Press

Testovi na korona virus, kojima su u prethodnih desetak dana bili podvrgnuti fudbaleri Partizana uneli su priličnu pometnju u redove tima iz Humske, jer su u navedenom vremenskom roku rezultati bili, blago rečeno - zbunjujući.

Konkretno, radi se slučaju Lazara Markovića, koji je pre nekoliko dana ponovo vraćen u izolaciju i ne trenira sa saigračima zbog rezultata dva testiranja koji se ne podudaraju.

Markoviću je, iako nije imao nikakve simptome, dobio pozitivan rezultat na virus korona neposredno pre meča sa Spartakom i to testiranje je, kao i do sada, obavljeno u sportskom centru crno-belih u Zemunu, gde tim povodom dolazi stručno medicinsko osoblje još od aprila meseca.

FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Međutim, fudbaler se na sam dan odigravanja utakmice u Subotici ponovo testirao na jednom od dva najpoznatija instituta u Beogradu i nalaz je bio – negativan, sa sve pismenom potvrdom, te je shodno tome odlučeno da se on priključi ekipi, a čak se obreo i na terenu u drugom delu meča sa Spartakom.

Ipak, kako u Humskoj svake sedmice, radi predostrožnosti, testiraju igrački kadar, pre nekoliko dana u sportskom centru u Zemunu je ponovljen ceo proces, u kome je golman Vladimir Stojković (zaražen pre meča sa Mačvom), ali i ostatak tima dobio negativne nalaze, ali je Lazar Marković ponovo bio – pozitivan.

Zato je odlučeno da napadač ne nastavi sa treninzima, već da ponovo ode u izolaciju, gde će sačakati novo testiranje i to gotovo sigurno u Partizanovom trening centru. Jer očito postoji sumnja u validnost testova na drugim mestima, pa i u najpoznatijim institucijama.

Video: Lazar Marković kao u najboljim danima: Kapiten Partizana duplirao prednost crno-belih protiv Mačve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    15. novembar 2020 | 11:58

    E sad mi objasnite kako Markovic prosli put ozdravio za 7 dana ajde

  • nscz

    15. novembar 2020 | 12:06

    Oni kazu i muljaju sa testovima. Ja njima nista ne verujem. Mustafa je branio zarazen protiv Radnickog

  • Bojan SD

    15. novembar 2020 | 19:34

    Kupite svoje testove i strucni neka pred vama rade iste a ne da se i na taj nacin radi po necijoj zelji na stetu kluba a znamo i zasto pošto se vraca Suma na teren pa nekom nije dobro jel ga se mnogo plaši cim cuje za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA