≫ 

Stanković prokomentarisao poraz od Škotske i poslao poruku kritičarima!

Trener Zvezde razume koliko je teško reprezentativcima

  • 25
FK Crvena zvezda, FK Hofenhajm Foto: AP/Tanjug

Crvena zvezda će u ponedeljak od 17 časova dočekati Zlatibor, čime će započeti takmičenje u Kupu Srbije. Šef stručnog štaba Dejan Stanković ističe da neće biti kalkulisanja, te da se u redovima našeg tima veoma ozbiljno shvata ovo takmičenje.

Međutim, osim priče o Kupu, Stanković se osvrnuo i na to što se reprezentacija Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

- Nosio sam dres reprezentacije petanest godina. Znam da je teško, ali nema predaje. Nismo uspeli, ali smo dali sve od sebe, a posle bitke je najlakše biti general.

- Ne dajem sebi za pravo da komentarišem bilo šta, ali mi je žao kao nekom ko je nosio dres reprezentacije i ko je u srpskom fudbalu, što se nismo plasirali, jer bi nam to donelo priliku da igramo veliko takmičenje, mir, stabilnost i zadovoljstvo.

- Što se tiče Zvezdinih fudbalera u reprezentaciji, želim im puno sreće u utakmicama i da se vrate zdravi. Prošli put je Kanga došao sa koronom, nadam se da to sad neće biti slučaj ni sa jednim igračem - zaključio je Stanković.

Video: Deki besneo i psovao Falćinelija posle žutog kartona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    15. novembar 2020 | 12:47

    Ne lupaj stankovicu....trebali su laganice proci skote a oni su bili kao babe na terenu....ono je sramota igralo se na jednoj polovini kad igraju u klubovima ginu a za selekciju ih boli...a i zvezda igra bolje kad si na tribinama...opravdanja nema a stadion nam ne treba praviti onima koji zasluze....

  • vuk

    15. novembar 2020 | 13:31

    nije to deki bitka bila..diplomata si ali repka je nula..gubis od ruse, portuglace, svice, madjare, brasil, ukraine, skotski izpadas..koju bitku smo ikada dobili..?

  • samo istina

    15. novembar 2020 | 12:50

    Sta to pricas? Zadnja utakmica u beogradu za odlazak i to protiv skotske mrtve pa nije njemacka ili francuska i uprskaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA