≫ 

Makedonci na korak od B Lige nacija, bivši napadač Zvezde golgeterski odmenio Pandeva

Selekcija Severne Makedonije s nestrpljenjem čeka kraj meča u Tbilisiju kako bi saznali s koje "startne linije" ulaze u poslednje kolo

  • 3
Ivan Tričkovski Printskrin: Streamja

U četvrtak su napravili istorijski uspeh i plasirali se na Evropsko prvenstvo, u nedelju je reprezentacija Severne Makedonije stigla na korak od plasmana u B Ligu nacija!

Bez najboljeg igrača Gorana Pandeva u timu, Makedonci su na domaćem terenu savladali Estoniju rezultatom 2:1 i posle 5. kola imaju devet bodova -bod više od Jermenije i tri od Gruzije koja je kod kuće poražena upravo od pomenute selekcije.

Severna Makedonija u poslednjem kolu gostuje Jermeniji, i biće joj dovoljan bod za prvo mesto, a pobedu protiv Estonije "tavorili" su u 68. minutu golom rezerviste Stojanoskog.

Prethodno je Ivan Tričkovski, nekadašnji napadač Crvene zvezde, doveo domaćina u vođstvo u 29. minutu, da bi Sapinen izjednačio u 52. Zanimljivo, Tričkovski je na ovom meču nosio kapitensku traku s obzirom na to da je Pandev "dobio voljno."

Što se tiče ove grupe, Jermenija je u Tbilisiju slavila golovima Gazarjana u 33. i Adamjana u 86. minutu, dok je za domaćina pogađao Vako u 65. iz penala

Vi u nastavku pogledajte golove iz Skoplja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA