≫ 

BiH primila 3 identična gola i ispala iz B Lige nacija

Holandija razmontirala četu Dušana Bajevića

  • 0
Fudbalska reprezentacija Holandije Foto: AP/Tanjug

Lošu jesen i neodlazak na Evropsko prvenstvo kroz baraž, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine kompletirala je na mečus a Holandijom gde su, posle poraza rezultatom 3:1 (2:0), ispali iz A Lige nacija!

Izabranici Dušana Bajevića, koji sasvim sigurno neće biti više selektor za nekoliko dana, primili su tri identična gola od domaćina koji je praktično rutinski odradio utakmicu.

Dvostruki strelac u prvom poluvremenu bio je Žoržinjo Vajnaldum (6. i 14. minut), dok je Memfis Depaj pogodio mrežu Šehića u 55. minutu. Zanimljivo, sve tri gola su pala posle ubacivanja sa desne strane, gde su strelci praktično imali prazan teren do mreže da samo ubace loptu u nju.

Jedini gol za BiH dao je rezervista Smail Prevljak u 63. minutu, samo 120 sekundi nakon što je kročio na teren "Johan Krojf Arene." I Prevljak je dao sličan gol kao i Holanđani, posle ubacivanja u kazneni prostor sa desne strane.

Bosna posle pet mečeva ima samo dva boda, dok je Holandija prva sa osam. Međutim, Italija i Poljska tek treba da odigraju svoj meč - uz napomenu da Poljaci imaju sedam, a Italijani šest bodova.

Poslednje kolo u sredu nam donosi i mečeve između BiH i Italije, kao i Poljske i Holandije, a vi u nastavku pogledajte golove sa ovog duela:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA