≫ 

Ima milione i vozi Lamborgini, a spava na betonu: Obamejang i saigrači prošli golgotu u Gambiji

Veruju da ih Gambija sabotira

  • 2
Foto: Printscreen Instagram

Pjer-Emerik Obamejang, zvezda Arsenala i gabonske reprezentacije veoma je ljut što su on i njegovi saigrači iz nacionalnog tima proveli noć na aerodromu u Gambiji.

Gabon i Gambija u ponedeljak igraju kvalifikacioni meč za Kup afričkih nacija 2022, ali su pre tog meča na aerodromu Bandžul doživeli veliku neprijatnost.

Vlasti Gambije zadržale su ih na aerodromu zbog problema sa testovima na korona virus koje su igrači Gabona dali kao obavezne na ulasku u zemlju.

Testovi su morali da budu urađeni 48 sati pre ulaska u Gambiju, a ako nisu, onda je onaj ko dođe zarobljen na aerodromu.

Obamejang je objavio fotografije svojih saigrača koji spavaju na podu aerodroma, jer su na njemu čekali od 11 uveče do šest ujutru.

- Kako divna noć na aerodromu. Samo hoću da znam zašto gambijske vlasti satima drže naše pasoše, jesmo li mi taoci ili šta već? Hoćete li da zatvorite oči na ovo? Daj da vidimo sledeću epizodu ovog filma - pitao je Obamejang obraćajući se afričkoj fudbalskoj federaciji.

Foto: Printscreen Instagram

Pojedini fudbaleri Gabona veruju da je to opstrukcija Gambijaca koji hoće da lakše dođu do pobede u ponedeljak od 17 sati.

- Ovo nas neće obeshrabriti, ali ljudi moraju da znaju i iznad svega da utvrde ove odgovornosti. I 2020. hoćemo da Afrika napreduje, ali ovo nije način da se to postigne - istakao je Obamejang.

Foto: Printscreen Instagram

Video: Samo ona može u život da me vrati: Kada Miha zapeva čuveni hit Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA