≫ 

Igrao sa Bejlom i za reprezentaciju, sada traži klub preko društvenih mreža

Velšanin Linč preko Linkedina pokušava da završi karijeru

  • 1
Džoel Linč Foto: Guliver/David Rogers/Getty Images

Čudna je fudbalska sudbina defanzivca Džoela Linča! Pre osam godina zaigrao je za reprezentaciju Velsa, trčao rame uz rame sa Geretom Bejlom i Aronom Remzijem, da bi došao do toga da novi "posao" traži preko društvenih mreža!

Linč nema klub od leta, kada je završio epizodu u Sanderlendu, a britanski mediji ističu da potražnja novog kluba nema nikakve veze sa novcem i da samo želi da na pristijan način završio karijeru - ne da mu istu prekine pandemija korona virusa.

U pitanju je fudbaler koji je 2012. odigrao svoj jedni meč sa Vels, i to nakon što je ušao sa klupe u prijateljskom meču protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Bilo je to onog leta kada je potpisao i ugovor sa Hadersfildom na četiri godine, a prethodno je Brajtona i Notingem Foresta. Od 2016. do 2019. igrao je i za Kvins Park Rendžers, imao je ponude iz četvrte lige, ali je odlučiod a karijeru završi makar u trećem engleskom rangu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA