≫ 

Kolarov odbio izmenu u 119. minutu i da šutne penal protiv Škota: Šokantno ponašanje kapitena Srbije

Kapiten orlova je od Kontea dobio zabranu da konkuriše za tim protiv Škotske

  • 52
aleksandar kolarov Foto: MN Press

Srpska fudbalska reprezentacija eliminisana je od Škotske u meču odluke za plasman na Evropsko prvenstvo, ali je šokantnije od te činjenice bilo ponašanje kapitena i lidera tima Aleksandra Kolarova - kome je Inter zabranio da igra i pomogne saigračima u najvažnijoj utakmici.

Prema navodima Sportskog žurnala, lično je trener "neroazura" Antonio Konte ili neki od njegovih saradnika, kontaktirao tabor Srbije i obavestio direktora tima Vladimira Matijaševića da Kolarov, zbog povrede, ne bi trebalo da bude u konkurenciji.

Taj poziv se desio negde oko 17.15 na dan utakmice sa Škotima.

Tumbaković nije imao kud, ostavio je Kolarova na klupi, a na poziciju levog defanzivnog gurnuo Gudelja gde se ovaj solidno snašao, ali se osetio njegov nedostatak u vezi.

aleksandar kolarov Foto: Telegraf.rs

Osim toga, ono što jeste najveće razočaranje u čitavoj priči je totalna pomirljivost Kolarova na direktivu iz svog kluba, nije pokazao ni najmanju želju da to promeni, da ipak bude uz saigrače na terenu. Inter je navodno insistirao da Kolarov ne zaigra, jer se na snimku povređenog mišića videla tačka, koja je slutila na ozbiljnije oštećenje mišića ako kapiten Srbije bude zaigrao.

Kako bilo, to se nije desilo, a Kolarov je takođe odbio da uđe i sa klupe u 119. minutu - čak i samo kao opcija da šutne penal.

Čudi i odluka najiskusnijeg reprezentativca Srbije da svoju i Konteovu odluku ne saopšti lično selektoru Tumbakoviću, već preko direktora "A" trima Vladimira Matijaševića.

aleksandar kolarov Aleksandar Kolarov i Vladimir Matijašević na treningu u Staroj pazovi, dan pre meča sa Škotima Foto: MN Press

Video: Veselje i đuskanje fudbalera Škotske nakon eliminacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    17. novembar 2020 | 08:19

    Eto ko je nama kapiten tuga, promena u FSS od Kokeze do Tumbe, Srbija je dotakla dno, ne vidim bolju igru od 2010, sramota bre

  • 💰💰💰

    17. novembar 2020 | 08:46

    Što se mene tiče Kolarov je završio sa reprezentacijom za njega nema mesta ni da živi u Srbiji neka mu Konte odredi gde će da živi van Srbije.

  • pop

    17. novembar 2020 | 08:29

    Hahaha briga njega za reprezentaciju njega interesuju pare i premije :) pravi kapiten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA