≫ 

Zvezda na pragu najvećeg pojačanja u poslednjoj deceniji: Dragović na Marakani od januara!

Momak rođen pre 29 godina u Beču u poodmaklim je pregovima sa crveno-belima

  • 34
Aleksandar Dragović Foto: MN Press

Reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović (29) u pregovorima je sa Crvenom zvezdom i ako pregovori nastave da idu u dobrom smeru, ovaj Bečlija, Srbin (poreklom iz Grocke), mogao bi da pojača odbranu srpskog šampiona već u zimskom prelaznom roku, saznaje Telegraf.

Našem portalu je potvrđeno da su pregovori u toku, lično ih vodi direktor Zvezdan Terzić, da priča ide u dobrom smeru po obe strane, otud i optimizam u Ljutice Bogdana u povoljan završetak jednog od najzvučnijih transfera možda i u poslednjoj deceniji.

Ne zaboravimo da je Dragović standardni reprezentativac Austrije, momak za kog je Bajer iz Leverkuzena isplatio Dinamo Kijevu čak 21 milion evra 2016. godine.

Minulu sezonu je proveo u Lesteru na pozajmici, istina nije se naigrao, pa je vraćen u Nemačku.

Ove sezone takođe nije u prvom planu kod trenera Petera Boša koji ga uglavnom koristi kao rezervu, pa se promena sredine nameće kao logičan izbor za stasitog štopera.

Veoma važno u čitavoj priči je Dragovićeva davnašnja želja, dečački san da zaigra u našem najtrofejnijem klubu, što je naravno još jedan adut Zvezde da privoli iskusnog defanzivca da se pridruži ekipi Dejana Stankovića.

Ukoliko se to desi, sa Marakane bi na zimu trebalo da se isposluje i jedan izlazni transfer, Pankova, Milunovića ili Degeneka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    17. novembar 2020 | 09:52

    Trazite pojacanja umesto Rodica i Gobelje. Momci su ok, ali trebaju nam igraci jaceg kalibra. Zahvaliti se takodje, Boaciju, Pavkovu i Vukanovicu ! Italijan igra dobro, ali treba nam bar jos jedan igrac njegovog kalibra. Sta da se radi ako ga zadesi neka povreda ...

  • M

    17. novembar 2020 | 09:19

    Šta će vam Dragović,imate Šaviju,on može i da igra,i da bude trener,a nadasve "NAVIJAČ"🤣

  • Oppo

    17. novembar 2020 | 09:25

    Jel će Šavija da ga grli na atletskoj stazi ili na terenu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA