≫ 

Recko Antić najavio tužbu protiv svog golmana zbog kiksa: Nećemo dozvoliti prodaju utakmica

Nova bura u taboru Dinama iz Vranja...

  • 3
Dragan Antić Recko Foto: MN Press, Printskrin: Youtube/Prvaliga Srbija

Dragan Recko Antić, trener Dinama iz Vranja i alfa i omega tog kluba, najavio je da će tužiti svog golmana Miroslava Orlića zbog sumnjivih golova koje je primio na meču protiv Zemuna!

Orlić je u 70. minutu praktično poklonio gol Zemunu za pobedu od 3:2, posle čega ga je Antić odmah izmenio i dan posle meča za "Sportski žurnal" rekao:

- Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama - ističe Antić i dodaje:

- Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmica, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba.

Zanimljivo, Orlić je pre nekoliko kola zabeležio i komičan autogol, ali ga je popularni Recko tada branio.

- Branio sam ga tada, smatrao sam da je to moglo svako da se desi i da se greške dešavaju, ali nećemo da dozvolimo da zbog njega ismevaju klub. Ono što je uradio u Zemunu je bruka i sramota za fudbal, kao da nije hteo da brani.

- Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživeo da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio sa ekipom, već je pobegao - ističe Antić.

>>> Crvena zvezda nikada nije izgubila u Milanu od Armanija, i taj podatak podgreva optimizam crveno-belih pred večerašnje (20.45) gostovanje italijanskoj ekipi u Evroligi. A kvota na dvojku je odlična - 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA