Španci urnišu Nemce izjavama posle 6:0: Ovo je bilo gaženje, mogli smo da vam damo koliko hoćemo!

Crvena furija je pre susreta bila jedan bod iza Nemaca, te je ovom pobedom obezbedila prvo mesto i završnicu A Lige nacija

  • 2
Utakmica Spanija, Nemacka Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Španije naneli su selekciji Nemačke (6:0) jedan od najtežih poraza u istoriji, a reprezentativac "crvene furije" Rodri naglasio je posle susreta da su protivniku mogli da daju još nekoliko golova i da ga totalno ponize.

Španci su se tako plasirali na završni turnir Lige nacija pošto su trijmfom u poslednjem kolu zauzeli prvu poziciju grupe 4, upravo preskočivši Nemce.

- Pregazili smo ih u svakom pogledu. Postigli smo šest golova, a mogli smo mnogo više. Još uvek smo ekipa koja nema mnogo iskustva, ali ovo nam je dalo mnogo samopouzdanja - rekao je Rodri.

Napadaču Juventusa i član španske reprezentacije Alvaro Morata je drago što je zajedno sa saigračima utišao kritike nakon remija sa Švajcarskom (1:1) u prošlom kolu u gostima.

- Imali smo priliku da pošaljemo jaku poruku čitavom svetu i iskoristili smo je. Bitno je da sada svi shvataju koliko možemo - naglasio je Morata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    18. novembar 2020 | 12:31

    Pa mogu valjda oni nekad u 100 godina da dozive blamažu.

  • Arteon

    18. novembar 2020 | 10:54

    Pa kad pogledas ove naše Svrake su igrale dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA