≫ 

Milinković Savić, Lazović i golman Orlova imaju koronu: Virus desektovao Srbiju pred meč s Rusima

Nove muke za selektora Ljubišu Tumbakovića

  • 26
Sergej Milinković Savić Foto: Marko Jovanović

Nove loše vesti iz tabora reprezentacije Srbije i novi slučajevi korona virusa! Nakon Luke Milivojevića, koji je zaražen korona virusom još pre meča sa Škotskom, kasnije se ispostavilo da je zaražen i kapiten Aleksandar Kolarov, koji meč nije ni igrao zbog zabrane Intera i rizika od povrede, a sada je objavljeno da korona virus imaju još tri reprezentativca, Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić.

Verona je već na Tviteru objavila da je Darko Lazović zaražen, a kako saznajemo, pozitivan test dobili su i Milinković Savić, kao i golman Đorđe Nikolić.

Oni će propustiti večerašnji meč protiv Rusije, koji je na programu od 20.45 na Marakani, gde Srbiji odgovara samo pobeda nad Rusima, uz pobedu Mađarske protiv Turske, kako bi opstala u B Ligi nacija.

Sergej Milinković Savić je inače u utorak bio na konferenciji za medije sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem i pričao je o očekivanjima pred meč sa Rusijom.

Podsetimo, zbog povrede je tabor Orlova napustio i Dušan Tadić, a na meč protiv Mađarske nisu putovali Aleksandar Mitrović i Aleksandar Katai, takođe zbog povrede.

Uskoro opširnije....

Video: Tumbaković: Ključni igrači nisu bili sa nama, ali to nije opravdanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA