Fabregas uporedio Murinja i Gvardiolu: Sa jednim ne razgovaram, a drugi mi je prijatelj!

Španski vezista je u Barsi igrao od 2011. do 2014. godine, a nakon toga se obreo u London gde je nosio dres Čelsija sve do prošle godine

  • 2

Bivši fudbaler Barselone i Čelsija, a sada član Monaka, Sesk Fabregas uporedio je rad dva najekscentričnija svetska trenera, Žozea Murinja i Pepa Gvardiola, istakaši da sa Kataloncem do danas ne razgovara zbog privatnih razloga.

- Otkad sam napustio Barselonu, nisam razgovarao sa Gvardiolom. Desile su se neke stvari o kojima ne bih voleo da pričam javno. Ne znam da li je razočaranje bilo obostrano. On je bio moj idol u detinjstvu, možda i čovek od kojeg sam najviše naučio. Učio sam od njega i dok je bio igrač, i kada je preuzeo trenersku funkciju, to je to - rekao je Fabregas.

Španski vezista se onda osvrnuo na saradnju sa Murinjom u Čelsiju.

- Murinjo je čovek koji me je inspirisao da pređem iz Barselone u Čelsi. Veliki je profesionalac i danas dan ga pozovem za savet, i kao fudbaler i kao prijatelj. Pomogao mi je u mnogome i mogu reći da sam sa njim na čelu odigrao jednu od mojih najboljih sezona u karijeri - zaključio je Fabregas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA