Novi problem za Tumbakovića: Reprezentativac Srbije otpao pred meč s Rusijom zbog potresa mozga

Vezista Porta se povredio na treningu pred poslednji meč Lige nacija

  • 7
aleksandar kolarov

Grujić (levo) je otpao u poslednjem trenutku; Foto: MN Press

Veliki problemi za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića uoči večerašnjeg okršaja sa Rusijom (20.45, TV Nova S).

Podugačkoj listi igrača koji su u prethodnih dana otpali sa spiska zbog povreda i korona virusa pridodat je sada i Marko Grujić, javlja Blic.

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Portu, doživeo je potres mozga na treningu u utorak nakon što ga je lopta pogodila u glavu i neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru.

Podsetimo, selektor Tumbaković već se odrekao nekolicine fudbalera zbog raznih problema. Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić pozitivni su na korona virus.

Protiv „zbornaje“ u kombinaciji za meč nisu ni Dušan Tadić, Filip Đuričić, Aleksandar Katai, Saša Lukić (suspenzija), kao i ranije inficirani Luka Milivojević.

Srbiji je neophodna pobeda, uz poraz Turske u Mađarskoj, kako bi sačuvala status u Ligi nacija B, ali se čini da će ovako desetkovana teško moći da ispuni taj cilj.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. novembar 2020 | 16:46

    Sada bi mu bio dobar kada nema nikog ko bi igrao za njega. Svi su te napustili neznalice.

  • Hajduk

    18. novembar 2020 | 17:50

    Rasulo.

  • Zunjac

    18. novembar 2020 | 17:16

    Pocela sabotaza,najbolje svuci ti i tvoji pomocnici,a ujedno pozovi iz FSS kookezu,pantelica,bjekovica,i ostale ,mislim da ce da odigrate sigurno iz X-2 🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA