≫ 

Mediji me "vodili" u Barselonu, a Barsa ništa nije nudila: Brazilac otkrio kako je otišao u Arsenal

Ofanzivni vezista Arsenala Vilijan kaže da su "Tobdžije" jedine ozbiljno "zagrizle" da ga dovedu letos iz Čelsija

  • 0
Aston Vila - Chelsea Foto: Tanjug/AP

Zato je i završio na Emirejtsu, pa je negirao da je bilo ikakvih zvaničnih ponuda Barselone. Bar ne onih za koje on zna, a koje je u svojim tekstovima iznosio Mundo Deportivo.

Isti list je tvrdio i da je Barselona spremna da oživi svoje interesovanje za Brazilca, zbog trenutne situacije sa njegovim ugovorom među "Plavcima" pred kraj boravka na Stamfordu.

Još je Pep Gvardiola navodno hteo da dovede Vilijana dok je bio trener kluba sa Kamp Noua i u vreme dok je Vilijan bio u Anžiju iz Mahačkale.

- Uvek ima tih glasina, ali nisam znao ni za jednu zvaničnu ponudu. Zaista, uvek je bilo mnogo priče o Barseloni već nekoliko sezona unazad, ali ne bih otišao tamo samo zbog činjenice da su oni Barsa. Ne bih otišao u klub bez da saslušam o njihovim ciljevima i o tome šta hoće od mene - rekao je Vilijan za "Four Four Two".

Dodao je da ne bi otišao u slučaju da nije deo nečeg velikog i da nema minutažu.

- Arsenal je jedini pokazao svoj projekat veoma transparentno, to se poklopilo s mojim ambicijama i uz to su jedan od najvećih klubova na svetu - istakao je Vilijan.

Video: Ušla u istoriju: Juki je prva žena koja je zaigrala fudbal u muškom timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA