≫ 

Mesi "izgoreo" od nervoze: Iznervirali ga novinari, čekao ga i inspektor ministarstva finansija

Argentinac se našao u obruču odmah po sletanju iz Perua

  • 2
lionel mesi Foto: twitter/FastFati

Lionel Mesi se vratio u Španiju posle repezrentativnih obaveza sa Argentinom, leteo je 15 sati iz Perua za Kataloniju, a tamo je imao "odbor za doček" kakvom se nije nadao.

Više desetina predstavnika medija, ali i ljudi iz ministarstva finansija, čekalo je da Argentinac prođe pasošku kontrolu, potrajalo je to dobrih 45 minuta jer je morao da popunjava neke dodatne papire, a onda je imao prilično neprijatan "čeoni sudar" sa novinarima.

Odmah su ga dočekali pitanjem da prokometariše izjave agenta i ujaka Antoana Grizmana, koji je upravo Mesija ozačio kao ometajući faktor za bolju ulogu Francuza u ekipi, što je prilično iznerviralo Argentinca.

- Umoran sam od toga da mene krivite za svaki problem koji se dešava u klubu. Povrh toga, posle 15 sati leta dočekala me je i inspekcija ministarstva finansija. Neverovatno! - poručio je nervozno Mesi.

Na snimku koji se pojavio vidi se Mesijev proboj kroz gust poredak novinara ka kolima u kojoma ga je čekala supruga Antonela Rokuco.

Podsećamo, Grizmanov agent je nedavno izjavio da je Mesi glavni krivac što je Francuz imao loš prijem u svlačionici. Tvrdi da je Argentinac zaveo teror u svlačionici, da se ponaša kao "bog i batina" i da se konfrontira svakom igraču koji nije uz njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    19. novembar 2020 | 08:18

    Igraju dobro mesi kriv, igraju loše mesi kriv.....

  • Rade

    19. novembar 2020 | 09:35

    Niko pored Mesija nije postao igrač a njega su stvorili ainijesta i Ćavi, u najmanju ruku su mu pomogli da postane zvezda gurajući mu lopte non stop i još na njegov talenat napravio se Mesi, gdje je Mesi posle njihovog odlaska?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA