≫ 

Dinamo želi bivšeg omladinca Zvezde: Hrvati ga uzdižu u nebesa, a sada ga zovu u Zagreb!

Kovač se navodi kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača iz Bosne i Hercegovine

  • 0
Stefan Kovač

Foto: MN Presss

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač, inače mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, zainteresovao je hrvatsku javnost iz dva razloga - zato što Dinamo Zagreb želi da ga dovede u svoje redove i zato što je indirektno pomogao mladoj selekciji Hrvatske da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Kovač je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i ove godine je zabeležio šest nastupa za seniorski tim Čukaričkog, a Sportski žurnal piše da se za njegove usluge interesuje šampion Hrvatske Dinamo iz Zagreba.

- Nisam detaljnije upućen u vezi s interesiranjem kluba iz Zagreba. Dobio sam informaciju da sam im zanimljiv. Ima vremena i za te priče, na Čukarički sam usredsredio sve misli, kao profesionalac od malih nogu naučen sam tako - kazao je Kovač za Žurnal.

Igrač Čukaričkog je u pobedi mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Belgijom 3:2 postigao gol i upisao asistenciju, te tako pomogao na drugoj strani mladoj selekciji Hrvatske koja je pretekla Belgijance u broju bodova i otišla na Evropsko prvenstvo kao najbolja drugoplasirana ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA