Partizan tek u petak kompletan: Triju samo trening pred meč sa Proleterom

Zbog policijske vežbe crno-beli morali da pomere trening, pa internacionalci stižu dan kasnije od planiranog

  • 0
poznati maska, Maki Banjak fudbaler Partizana Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan u subotu nastavlja takmičenje u Superligi Srbije i to na svom stadionu gde će ugostiti Proleter (16.00), a u susret pomenutom meču crno-beli imaju problem sa okupljanjem tima posle reprezentativne pauze. Jer čak trojica standardnih prvotimaca se vraća dan pred duel sa timom iz Novog Sada i odradiće samo jedan trening pripreme za utakmicu.

Radi se o Bibrasu Nathu, Makiju Banjaku i Filipu Holenderu, koji su okončali obaveze u svojim nacionalnim timovima i sigurno bi već danas bili u ekipi da silom prilika nije došlo do pomeranja treninga Partizana, usled najavljene antiterorističke vežbe “Obruč 2020”, a zbog koje će u poslepodnevnim časovima biti blokiran dobar deo Novog Beograda.

Ovako, trener Aleksandar Stanojević će pomenuti trio imati tek od sutra na raspolaganju i samo dan da ih koliko-toliko pripremi za utakmicu, pod uslovom, naravno, da se igrači vraćaju bez povreda.

Što se tiče ostalih reprezentativaca iz redova crno-belih -Takuma Asano, Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić su stigli u sredu, a na današnjem treningu u ekipi će biti i Saša Zdjelar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA