Izjava koja je zabrinula navijače Zvezde: Dragović ne dolazi na Marakanu u januaru?

Leverkuzen navodno želi da ga zadrži do kraja ugovora

  • 9
Aleksandar Dragović Foto: MN Press

Iako se donedavno činilo kao gotova stvar, velika je dilema hoće li austrijski defanzivac Aleksandar Dragović u januaru pojačati Crvenu zvezdu!

Dragovič je igrač Leverkuzena s kojim ima ugovor do leta 2021. godine i bio je spreman da se odrekne određenih finansijskih primanja, ali očigledno Bajer nije spreman da se odrekne njegovih usluga.

- Na zimu ćemo pustiti nekoga samo ukoliko situacija u timu to dozvoljava. Dragović je, zasad, u našim planovima za čitavu sezonu - rekao je sportski direktor kluba Simon Rolfs  za tamošnji "Kiker."

Podsetimo, Dragović je veliki navijač Zvezde i nedavno se pojavila informacija da je sve već dogovorio sa čelnicima crveno-belih na ličnom planu. Međutim, dogovor klubova će očigledno teže ići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Austria Beč

    19. novembar 2020 | 13:44

    Eto njega na leto kao slobodan igrač

  • 6+4+3=2

    19. novembar 2020 | 15:53

    ja sam lepo rekao da mu je ugovor do kraja juna .zasto bi igrac koji vredi 6 miliona € dosao u zvezdu.

  • Olimdar

    19. novembar 2020 | 15:32

    Što ste takvi Dragović ako ne dodje to je veliki minus za njega. Ako neko hoće da bude dobar igrač mora doći u Zvezdu. Kada odigra jedno prvenstvo bez poraza jer Zvezda nesme da izgubi eto posle njemu angažman za dobre pare. Priča se ako taj transver propadne Zvezda će dovesti Najmara ili Ronalda pa neka vidi šta je Dragović ispustio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA