≫ 

Stefan nije mogao da se vrati u Kinu da igra fudbal: Ostao "zarobljen" u Italiji i nada se Seriji A

Ne gubi nadu

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Stefan El Šaravi je nekada bio velika nada evropskog fudbala, a sada je besposlen dok čeka i trenira u Rimu da se nešto u januaru pojavi "na horizontu".

El Šaravi se individualno priprema da se vrati u Seriju A iz Šangaj Šenhue za koji igra od 2019. godine.

- Već dva meseca sam proveo u Rimu i treniram bez tima zbog pandemije jer nisam mogao da se vratim u Kinu. Imao sam sreće da radim sa ljudima poput Klaudija Donatelija i Marka Ferelija kojima sam neizmerno zahvalan jer su mi pomogli da održim svoju kondiciju na nivou - rekao je El Šaravi.

Dvadeset osmogodišnji Italijan egipatskog porekla, koga su tokom karijere mučile povrede, nije uspeo da ispuni potencijal, ali kaže da nije prestao ni da radi na sebi.

- Znati kako da čekaš ne znači potpuno prestati da radiš na sebi. I mi to nismo nikad ni uradili. Nastavićemo do januara. Čudna situacija u kojoj nisam bio nikad ranije, ali sam zbog nje još više ubeđen da se ciljevi moraju praviti iz dana u dan i da se od toga pravi stil života - kaže El Šaravi.

Da podsetimo, on je počeo seniorsku karijeru u Đenovi 2008, bio je i na pozajmici u Padovi, pre nego je prešao u Milan 2011.

U redovima "Rosonera" se zadržao pet godina, s tim što je bio na pozajmicama u Monaku i Romi, da bi prešao u "Vučicu" 2016. i tu bio tri godine do odlaska u Kinu.

PSŽ je uhvatio ritam i vezao šest pobeda u Francuskoj, a večeras (21.00) ga očekuje gostovanje Monaku, koji je posle male krize uzeo šest bodova u dva kola. Očekuje se dobar fudbal, a kvota na dvoju je 1,72, dok je kombinazzija 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.

Zvezda večeras (21.00) ima možda i najteže gostovanje u Evroligi - dočekuje je lider Barselona, a ni tradicija ne obećava jer crveno-beli nikad nisu slaviti u Kataloniji. Kvota na keca zato je 1,10, dok je dvojka čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Zvezda.

Video: Mitrović: Škotska još peče, svi smo dali sve od sebe...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA