Lalatovića pitali o otvorenom pismu Nemanje Vidića: Pogledajte njegovu reakciju

Trener Vojvodine smatra da ništa ne može da baci u drugi plan derbi protiv Crvene zvezde

  • 3
Nenad lalatović Printskrin: Youtube/FK Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović dobio je na konferenciji za medije pred meč protiv Crvene zvezde (nedelja od 17.30 na Karađorđu) pitanje o otvorenom pismu Nemanje Vidića i koliko je to bacilo u drugi plan derbi koji u nedelju od 17.30 igraju Vojvodina i Crvena zvezda.

Lalatović smatra da će njegove izjave sa konferencije, kao i izjave Dejana Stankovića ponovo vrtiti derbi u prvi plan i da su se ljudi uželeli fudbala, a ne čitanja novina i da njega zanima samo fudbal i ništa drugo.

- Apsolutno, ja vraćam derbi u prvi plan, vraća Dejan Stanković, vraćaju svi. Ne može niko da stavi ovakav derbi u prvi plan. Apsolutno sam siguran da posle ove konferencije i konferencije Dejana Stankovića, jer svi su se uželeli, ne da čitamo po novinama, već da se skoncentrišemo na fudbal, ja živim od fudbala i samo me zanima nedeljna utakmica protiv Crvene zvezde - istakao je Nenad Lalatović.

Pogledajte i kako je to izgledalo u priloženom videu:

Video: Lalatović uzeo mikrofon, a onda je krenulo prozivanje: Trener poslao uvredljivu poruku Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    20. novembar 2020 | 19:11

    E moj Lale.pič.ica si ti,samo glasno kukuričeš,al kad dođe stanipani bežiš u mišiju rupu.nesmeš glasno da kažeš šta misliš.znaš,naravnlo ,da je vidić u pravu al nemaš mu.a fa ga podržiš.nemaš ti više šta da tražiš u zvezdi !!!

  • Samo Vosa

    20. novembar 2020 | 14:58

    Ni slucajno da ti nije palo na pamet da ih pustis kao do sada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA