≫ 

Oglasio se Terzić posle pisanja da menja Kokezu u FSS: Imam još mnogo toga da uradim u Zvezdi

Direktor crveno-belih ističe u izjavi za Telegraf da je fokusiran samo na vođenje kluba sa Marakane

  • 41
Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza Foto: Telegraf

Čaršija ovih dana sve glasnije priča o mogućem odlasku Slaviše Kokeze sa mesta prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, a u mnogim medijima pojavila se informacija da bi mogao da ga zameni generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

- Imam još mnogo toga da uradim u Crvenoj zvezdi. I fokusiran sam samo na Zvezdu - kratko je poručio Terzić za Telegraf.rs.

On je takođe apelovao na medije da ga ne povezuju sa funkcijom predsednika FSS, jer za nju nije zainteresovan.

- Najljubaznije bih zamolio sve medije da mene ne pominju kao kandidata za predsednika FSS, jer ja za tu poziciju nisam zainteresovan. Radim posao u klubu koji volim, fokusiran sam na osvajanje četvrte uzastopne šampionske titule i već pravimo tim za naredne kvalifikacije za Ligu šampiona - zaključio je Zvezdan Terzić.

Podsećamo, Terzić je svojevremeno i obavljao funkciju prvog čoveka FSS-a, u periodu od 2005. do 2008. godine, kada je u Srbiji protiv njega podignuta optužnica, nakon koje je neko vreme bio u egzilu, da bi se potom vratio i nekoliko meseci proveo u zatvoru.

- Imao dobre odnose i sa Zvezdom i sa Partizanom. Ja sam krajem tih 90-ih pokazao da sam svoj. I kao takav sam došao u Savez. Imao sam 38 godina. Bio sam najmlađi predsednik u Evropi. Brzo sam ušao u sve strukture UEFA i FIFA.

- U martu 2008. bio bih izabran za člana Izvršnog komiteta UEFA da mi se nije izdešavalo to što mi se izdešavalo, kada sam morao da odem iz Srbije. Napravio sam dobre odnose sa Platinijem i Sepom Blaterom. Sa Đanijem Infantinom sam imao fenomenalan odnos. On je tada bio šef pravne službe tamo - rekao je svojevremeno Terzić u velikoj životnoj ispovesti za Telegraf, gde je govorio i o danima u zatvoru.

Video: Zvezdan Terzić otvoreno o danima u zatvoru, politici, javnosti

Zvezda večeras (21.00) ima možda i najteže gostovanje u Evroligi - dočekuje je lider Barselona, a ni tradicija ne obećava jer crveno-beli nikad nisu slaviti u Kataloniji. Kvota na keca zato je 1,10, dok je dvojka čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Zvezda.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dante

    20. novembar 2020 | 14:38

    Kako bi bilo lepo da vas obojicu više ne gledamo u srpskom fudbalu.

  • Detelinarac

    20. novembar 2020 | 14:24

    Ako su nm Terza, Kokeza i Tole jedini kandidati za predsednika FSS, treba momentalno ugasiti srpski fudbal i sve oko fudbala!

  • Dend

    20. novembar 2020 | 14:48

    Ništa novo u Srbiji "sjaši kurta da uzjaše murta" !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA