Benova uvertira i "pretnja" pred nedeljni derbi: "Znam kako Vojvodini da dam gol"

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben kaže da ga raduje povratak klupskim posle reprezentativnih obaveza

  • 6
El Fardu Ben Foto: MN Press

Ben je imao čemu da se raduje prethodnih dana jer je njegova selekcija Komorskih Ostrva na pragu istorijskog plasmana na Kup afričkih nacija.

Na tom putu je ofanzivac Zvezde pomogao svojim golom protiv Kenije u pobedi 2:1, ali sada hoće da postigne i pogodak protiv Vojvodine.

- Nadam se da ću već u nedelju nastaviti sa golovima, jer znam kako zatresti mrežu Vojvodine - rekao je Ben za klupski sajt.

Zvezda i Vojvodina igraju od 17 sati i 30 minuta, za dva dana, u sklopu 15. kola Superlige Srbije.

- Očekuje nas jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ekipa Vojvodine je skup odličnih pojedinaca predvođena dobrim trenerom. Nisu slučajno odmah iza nas na tabeli. Raduje činjenica da smo na stadionu Vojvodine u prethodnom periodu ostvarivali pobede. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer je meč sa Novosađanima prava uvertira pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope - istakao je Ben.

Momak sa Komorskih Ostrva već gleda i "iza" tog meča, jer beogradski crveno-beli eventualnim trijumfom mogu praktično da prezime u Evropi.

- Upravo u utakmici sa belgijskim predstavnikom možemo da mnogo toga da rešimo u našoj grupi, jer u smo u slučaju pobede jako blizu našem konačnom cilju, a to je proleće u Evropi - kazao je Ben.

Video: Gajić: Teško i neizvesno, idemo ka cilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA