Luka Jović ukazao koliko je bitan datum: Želim bolji svet za svako dete

Jović je partijama u dresu reprezentacije pokazao strategu Real Madrida da je efikasan i da može da računa u Realu na njega

  • 3
Luka Jović Foto: Marko Jovanović

Srpski reprezentativac Luka Jović, nakon dobrih igara za reprezentaciju Srbije, ukazao je da je u petak Svetski dan deteta, a i sam je nedavno dobio prinovu sa svojom izabranicom Sofijom Milošević.

- U godini punoj izazova, deca su nam pokazala koliko važnu ulogu imaju u osmišljavanju zelenijeg i održivijeg sveta bez diskriminacije. Bolji svet za svako dete - naveo je Jović.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Član Real Madrida, kojeg već za vikend u Primeri očekuju novi izazovi sa timom iz glavnom grada Španije, odigrao je dva kvalitetna duela u nacionalnom dresu. Postigao je pogodak u duelu sa Škotskom kojim su "orlovi" i stigli do penala (nakon kojih su ispali iz baraža na EURO), dok je protiv Rusije bio jedan od najboljih na terenu i sjajnom realizacijom došao do dva pogotka (5:0).

Video: Mitrović: Škotska još peče, svi smo dali sve od sebe...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. novembar 2020 | 16:59

    Ma najbitniji, najbolji i u Realnu. Samo ga mrze svi. Treba ga proglasiti najboljim igračem sveta. Kapitensku traku mu dati i u Realnu i kod nas. Doživotno da igra u rep. Dokle god želi. luka je to.. Iz zvezdeeeee ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA