≫ 

Vetar režirao ishod utakmice hrvatskog prvenstva, viđen najkomičniji gol ove godine!

Imali su gosti veliku "pomoć" prirode u Šibeniku

  • 0
fk gorica foto: youtube/Hrvatska nogometna televizija

Fudbaleri Gorice svaldali su Šibenik u meču 12. kola hrvatskog elitnog šampiona, rezultat je bio 3:1, i to zahvaljujući vetru kome gosti mogu da zahvale na dva, čak i na sva tri gola koja su postigli u drugom poluvremenu.

Šibenčani su samo jednom iskoristili moć prirode kada su napadali na gol koji je bio pod udarom vetra, poluvreme je završeno njihovim vođstvom 1:0, a onda su u nastavku gosti, poput jedrenjaka na pučini, iskoristili snagu vetra - i to tri puta.

Prvi gol stigao je gotovo direktno iz kornera, vetar je u toj situaciji učinio svoje i "naterao" loptu da naglo propadne u gol posle udarca iz ugla. Preokret je stigao takođe posle kornera, samo sa druge strane, istina nije lopta upala u mrežu direktno iz udarca, već je smušenost odbrane iskoristio Holanđanin Džoi Suk.

Delovalo je da je komičnim scenama kraj, a onda se desila ona o kojoj će se dugo pričati. Uostalom pogledajte je i sami: deganžman golmana, vetar vraća loptu u njegov kazneni prostor, gde je na volej dočekuje Čabraja i pogađa za potvrdu trijumfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA