Mitrović nam se vratio razočaran: Menadžer Fulama otkrio da Srbina još izjeda krivica zbog penala

Preuzeo je odgovornost u presudnom trenutku i promašio

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije najbolje podneo skorašnje rezultate reprezentacije Srbije, a to je po Mitrovom povratku u klub otkrio menadžer Fulama Skot Parker.

Mitrović je bio akter u odlučujućem meču "Orlova" za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. kada je Srbija izgubila od Škotske posle izvođenja penala.

Upravo je Mitar u petoj seriji promašio odlučujući i time je pala "presuda" da ni posle 20 godina Srbija neće igrati na smotri najboljih evropskih reprezentacija.

- Vratio se u klub razočaran, što je i normalno, jer se Srbija nije plasirala na Evropsko prvenstvo, a na sve to, on je bio taj igrač koji je promašio penal. Ipak, on je jaka osoba - optimističan je Parker.

Šef struke "Kotidžersa" dodaje da je presudno to što će se srpski napadač pre ili kasnije pomiriti sa odlukom da se maši za loptu.

- Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire sa tim - rekao je Parker.

On je pohvalio Mitrovićeva skorašnja izdanja u Premijer ligi, mada su navijači razočarani jer je Srbin daleko od onoga što je bio prošle sezone u Čempionšipu, a to je najefikasniji napadač.

- Problem je što se kod napadača sve gleda kroz golove. Njegove poslednje utakmice, posebno po pitanju etike su odlične - zaključuje Parker.

Video: Ušla u istoriju: Juki je prva žena koja je zaigrala fudbal u muškom timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    21. novembar 2020 | 17:25

    Mitrovicu ti si nase zlato.Jedini igrac koji ostavlja srce na terenu za Srbiju tvrdim sa sigurnošću.A penal je lutrija to svi znamo.Glavu gore idemo dalje Mitrogol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA