≫ 

Hrvat ga "izdao", VAR spasio: Nikolićeva Lokomotiva sa penala prekinula crni niz

Moskovljani nisu uspeli da pobede na šest prethodnih mečeva u svim takmičenjima, te je ovaj trijumf protiv Arsenala i te kako važan

  • 1

 

Dosta sreće imao je Marko Nikolić u 15. kolu Premijer lige Rusije, pošto je njegova Lokomotiva sa igračem manje uspela da savlada Arsenal iz Tule kod kuće - 1:0 (0:0)!

Strelac jedinog gola bio je Anton Mirančuk u 72. minutu, i to nakon što je domaćin dobio penal posle intervencije iz VAR sobe. Uporavo iz nje je stigao i sigran iz 63. minuta kada je Ze Luišu poništne gol zbog igranja rukom.

Nije sve tako dobro krenulo za Lokomotivu, jer je Hrvat Vedran Ćorluka ostavio saigrače na cedilu zbog dva žuta kartona u 21. i 45. minutu. Bio je to veliki udarac za domaćina, pogotovo što su u prvih 45 minuta imali samo jednu pravu priliku za gol.

Bio je Nikolić pod pritiskom zbog toga što Lokomotiva nije pobedila na poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima, a sada, posle 15. kola, imaju 24 boda na 6. mestu. Sedam manje od vodećeg Zenita i CSKA koji ima i meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA