≫ 

Samo dva kluba u NBA mogu da plate Bogdanovića, koga će Srbin izabrati?

Pored ponude Atlante pojavio se još jedan ozbiljan klub

  • 0
Knicks Kings Basketball Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nalazi se i dalje u postupku potrage za novim klubom i promene sredine u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Odlični šuter još nije izabrao novi klub. Izgledalo je da će u Milvoki, ali nakon što mu je taj posao "propao", najuporniji u želji da ga angažuju su čelnici Atlante.

U međuvremenu, Houksi su doveli Redžona Rondoa iz Lejkersa. Dvostruki osvajač prstena, koji je bio NBA šampion u tek završenoj sezoni sa timom iz Los Anđelesa, a prethodno sa još jednim najtrofejnijim timom Boston Seltiksima, potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Džordžije.

Rondo je, nakon Dvajta Hauarda, drugi košarkaš iz šampionskog sastava Jezerdžija, koji je promenio sredinu ove jeseni.

Sa druge strane, novinar "Atletika" Kris Kiršner navodi da se u Džordžiji čeka i trejd Bogdana Bogdanovića koji traži 72 miliona dolara na četiri godine, i da su Houksi spremni da plate pomenutu svotu.

Osim Atlante, samo su još čelnici Njujork Niksa spremni da ponude toliki novac za srpskog asa, što znači da bismo dobili zanimljivo nadmetanje za potpisa odličnog košarkaša.

Niksi godinama važe za franšizu koja tapka u mestu i možda im promene u igračkom kadru konačno donesu neki boljitak. Da li bi Bogdan mogao da probudi ljubitelje košarke u Njujorku, pokazaće vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA