Prandelijev horor povratak u Firencu: Vlahović promašio šansu utakmice, Inzagi odneo bodove

Nije pomogao ni iskusni strateg da se Viola pokrene

  • 1
dušan vlahović Foto: Tanjug/Ap

Ne vredi, ni sa "starim vukom" Ćezareom Prandelijem Fiorentina ne liči na tim koji može da se nada bilo čemu osim pukom opstanku u Seriji A. Novi poraz, na debiju novog/starog trenera, Viola je pretrpela od novajlije u ligi Beneventa, kod kuće, rezultatom 1:0.

Jedini gol za četu Filipa Inzagija na "Artemio Frankiju" postigao je Rikardo Improta u 52. minutu, na asistenciju Roberta Insinjea.

To je bio kljunči momenat meča, presudan za ishod, i njime su gosti došli do prve pobede psole pet vezanih poraza. Njime su i pretekli Fiorentinu na tabeli.

O igri domaćeg tima najbolje govori podatak da je jedinu kolosalnu gol-priliku imao u 86. minutu, i to preko našeg Dušana Vlahovića, čiji je atraktivan pokušaj petom zaustavio golman gostiju Lorenco Montipo.

Do tada jalovi su bili napadu tima iz Firence, bez prave energije i probojnosti, u nekim momentima se činilo da ne bi do sutra dali gol, pa Prandelija u narednom periodu zaista očekuje veliki rad da konsoliduje "ljubičaste".

Pomenimo i to da su oba srpska reprezentativca, i Vlahović i Milenkovića, odigrala čitavu utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somi

    22. novembar 2020 | 14:59

    Ono kako je odigrala fiorentina kao da sam gledao Macva - Rad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA