≫ 

Lalatoviću baš ne ide protiv Zvezde, u 15 utakmica ima 11 poraza: Partizanu je već noćna mora

Po tradiciji već, trener "Lala" nije uspeo da dođe do pozitivnog rezultat protiv svog bivšeg kluba

  • 21
Nenad Lalatović

Foto: MNPress

Nenad Lalatović i Vojvodina su idealan spoj, pokazalo se to i na primeru osvajanja Kupa Novosađana sa temperamentnim trenerom na klupi, kojim je najavio dobre partije i u aktuelnoj sezoni.

U svom drugom mandatu na poziciji trenera "Stare dame" srpskog fudbala, Lalatović je dosegao najveći lični uspeh, i ne samo to, može se pohvaliti da kao šef struke "lala" ima pozitivan skor sa Partizanom, ali ne i sa Zvezdom, koji su mu, iako voljeni klub, noćna mora kada igra protiv njih.

Egal u finalu Kupa računamo kao trijumf zbog penal pobede, bio je to osmi uspeh nad Partizanom za Lalata od kad se bavi trenerskim poslom, a četvrta pobeda u dva mandata na klupi novosadskog superligaša, uz dva poraza.

Posle Kupa, u novoj sezoni je Lalat uspeo još jednom da porazi Partizan, u onoj burnoj utakmici rezultatom 3:2, poslednjoj za Savu Miloševića na klupi ekipe iz Humske. 

Savo Milošević, Vojvodina - Partizan

Foto: Arena Sport

Lalatović se ponavlja kao najteži rival Partizanu, ne propušta da pomene koliko je uvek motivisan za crno-bele, tu energiju prenosi i na svoje igrače, pa je i ishod u skoro polovini odigranih mečeva protiv Partizana bio pozitivan po talentovanog trenera.

Od kad je uplovio u profesionalne trenerske vode, Lalatović protiv Partizana ima 9 pobeda, 10 poraza i 3 remija.

Prvi sudar protiv crno-belih imao je još u vreme kad je vodio Donji Srem, to mu je bio i prvi trenerski angažman, poražen je tada 4:1 u okviru Kupa, da bi prvu pobedu nad crno-belima upisao kao šef struke Napretka godinu i po dana kasnije - 2:0, kojom je "pogurao" Zvezdu do prve titule posle šestogodišnje dominacije Partizana.

Bio je to, ispostaviće se, početak velikog rivalstva Lalatovića i Partizana koje je kulminiralo na kup finalu na "Čairu", najburnijom utakmicom ovih rivala.

Lalatović, ipak, ne može da se pohvali tako dobrim učinkom kada je reč o utakmicama sa svojim bivšim klubom Zvezdom. Tek dve pobede je dosad ostvario Lalat protiv crveno-belih, sa Voždovcem i Vojvodinom u prvom mandatu na klupi Novosađana, a poraz u nedelju na "Karađorđu" bio mu je 11. od Zvezde u 15 utakmica.

Teoretičari zavere ovde će posegnuti za Lalatovićevom "demotivacijom" protiv kluba za koji navija, usput mu se zamera na izjavama punim udvorištva pred svaki duel sa Zvezdom, a u negativnom smislu, reći će zli jezici, pamti se i njegov pomalo neprofesionalan gest kada je kao trener Čukaričkog na teren pre meča na Marakani izašao sa sinovima u Zvezdinim dresovima.

Lalatovićev učinak protiv večitih rivala

Protiv Partizana: 9 pobeda, 10 poraza, 3 remija

Protiv Zvezde: 2 pobede, 11 poraza, 2 remija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO GROBAR

    22. novembar 2020 | 20:56

    Ovo što radi Lalatović u našem fudbalu u drugoj državi bi bio doživotno suspendovan. Svi vide i svi ćute,tako mu ovog krsta.

  • Hogar

    22. novembar 2020 | 20:41

    Baš mu ne ide, pogledajte prvi gol, sklanjalica, pa penal, čovek ide u gol aut , a ovaj ga ruši sa leđa. Ma daj.....

  • Dragan.M

    22. novembar 2020 | 21:30

    Ja najvise volim da citam ove glodare teoricare zavere koji traze samo problem u drugome a ne u samom sebi. Evo danas igrali su Vojvodina zvezda i Vojvodina sklonila se zvezdi kao sto se Gent sklonio zvezdi tako isto i danas Sarloa sklonila se Gentu samo Partizanu Sarloa nije htela da se skloni 😂🤣😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA