Klop izgubio živce: Ovaj govor niste mogli da čujete nigde, trener Liverpula rekao šta mu je na duši

Koliko će Klopov govor imati odjeka veliko je pitanje pošto nosioci prava ne žele ni da čuju za promene

  • 2
Jurgen Klopp, Jirgen Klop Foto: Tanjug/AP

Trener Liverpula Jurgen Klop izgubio je živce nakon pobede njegovog tima protiv Lestera (3:0), a pokušaj da objasni koliko je ogorčen na raspored utakmica cenzurisano je od strane nosilaca prava prenosa Premijer lige, te ovaj govor niste mogli da čujete na televiziji.

Klop je kao iz topa krenuo da recituje sve što mu je na duši, a u fokusu bilo je što se njegovi, ali i fudbaleri svih ostalih klubova, ubitačno troše povredama, umorom i bolestima u ionako pretrpanom rasporedu, koji je prošle i posebno ove sezone dodatno zgusnut zbog pandemije koronavirusa.

Krivcima za to smatra televizijske kuće, koje insistiraju da se igraju sve utakmice i takmičenja klubova i reprezentacija, kako bi im se isplatila skupo plaćena televizijska prava. Klop se zato u izjavi za Sky obrušio na tu kuću i BT Sport. Njegov monolog ljudi širom Evrope nisu mogli da čuju pošto je bio cenzurisan.

- Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo igrati sredom i četvrtkom uveče u evro takmičenjima i za reprezentacije, a onda subotom i nedeljom u podne u Premijer ligi, nisam siguran da ćemo sezonu završiti sa 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, to i je problem - naglasio je Klop.

On je naveo da to ne govori samo zbog Liverpula, nego zbog svih fudbalera generalno.

- Ne kažem ovo samo zbog nas, Liverpula, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji idućeg leta predstavljaju ovu zemlju na EURO. Evo, čini se da je za vikend Saka povredio koleno na utakmici Premijer lige, nakon što je pre toga u samo nedelju dana igrao čak tri utakmice za Englesku - zaključio je Klop.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemanjaam

    23. novembar 2020 | 11:20

    Vase je samo da igrate fudbal i za to dobijate ogroman novac,kao sto mi obicni smrtnici svaki dan idemo na posao!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA