≫ 

Terzić o Vučiću: Čujemo se, on neizmerno voli Zvezdu, ali država više para daje Partizanu!

Generalni direktor crveno-belih pričao o mnogim temama u srpskom fudbalu

  • 67
Zvezdan Terzić, Aleksandar Vucic

Foto ilustracija: Telegraf/MNPress/Marko Jovanović

Generalni direkor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je na Prvoj televiziji, gde je pričao o mnogim aktuelnim temama u srpskom fudbalu, a dotakao se i podrške koju crveno-beli imaju od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i da država više novca daje večitom rivalu.

Terzić se dotakao i oštre kritike Nemanje Vidića na račun čelnika FSS-a, i tom prilikom je otkrio da su svojevremeno imali razgovor gde je Vidić istakao da bi voleo da bude selektor Srbije jednog dana.

Takođe je rekao i da prema njegovim informacijama Vladan Milojević  ne razmišlja o preuzimanju mesta selektora Srbije.

- Milojević je u Arabiji, ima čvrst ugovor, povoljan, ne razmišlja o reprezentaciji - rekao je Terzić, koji ističe da FSS mora da napravi ozbiljnu analizu posle neuspeha protiv Škotske.

- Teško nam je svima pao poraz od Škotske, očekivali smo prolaz na EP, u Norveškoj smo odigrali najbolje u poslednjh 15 godina. Doživeli smo veliko razočaranje, UEFA nam je dala alternativni put preko Lige nacije. FSS mora da napravi ozbiljnu analizu, podvuče crtu, zašto se to nije desilo. Pre svega u utakmici protiv Škotske. Samo tri nedelje pre toga smo bili oduševljeni, igrači pokazali da mogu. Kao i u utakmici Lige nacije protiv Rusije. Protiv Škotske 80 minuta smo potrošili na terenu, psihološki nismo dobro ušli u meč - rekao je Terzić.

Terzić je još jednom naglasio da ne razmišlja o funkciji predsednika FSS i da je koncentrisan na posao u Zvezdi, a pričao je i o odnosu sa Aleksandrom Vučićem.

- Njegova podrška nam znači, čujemo se, on neizmerno voli Zvzedu, ali država više daje Partizanu nego Zvezdi - rekao je Terzić.

Istakao je i da su odnosi sa Partizanom narušeni jer su čelnici kluba crno-belih imali u tome alibi za loše rezultate.

- Za ljubav i mržnju je potrebno dvoje. Previše smo mali da bismo rušili tradiciju od 75 godina. Zbog svojih neuspeha loš odnos sa Zvezdom im je bio alibi pred javnosti i navijačima - zaključio je Terzić.

Video: Terzić otkrio Vučićev plan o rekonstrukciji Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko85

    24. novembar 2020 | 18:54

    Država i treba da pomogne u ono vreme kome je taj novac više potreban, u ovom trenutku Partizanu.

  • Prvoborac

    24. novembar 2020 | 18:37

    Podjednaka pomoć klubovima je neophodna,ali mora malo da se umire navijačke grupe koje u klubovima vide svoj paravan za mutne poslove.

  • Milovan Petković

    24. novembar 2020 | 14:20

    Država pomaže svakako oba kluba istim ciframa. Nikad država nije razdvajala i jednu i drugu stranu smatram dato što priča Terzić nije baš tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA