Stanojević ima veći deo ekipe za Kup: Bajbek nije spreman, Lazar Marković je osetio bol u mišiću

Trener crno-belih smatra da je na njegovom timu veći pritisak, dok domaćin može da igra rasterećeno na svom terenu

  • 8
Aleksandar Stanojević

Foto: MN Press

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će njegov tim biti maksimalno spreman za meč osmine finala Kupa Srbije protiv Metalca, koji je na programu u sredu od 16 časova u Gorenjem Milanovcu.

- Igramo Kup, eliminiaciona je utakmica. Znamo šta za nas znači trofej, ulazimo spremni i motivisani. Nadam se dobrom rezultatu - rekao je Stanojević na video konferenciji.

Partizan i Metalac početkom oktobra u 10. kolu Superlige odigrali su nerešeno 1:1, a Stanojević je upitan i koliko će sutrašnji meč razlikovati od tog superligaškog susreta.

- Mora neko da pobedi, iako nemate povoljan rezultat više ćete rizikovati nego kada je prvenstveni meč. Opasnost je ta što je utakmica eliminaciona i na njihovom terenu. Imamo veliki pritisak da prođemo, dok će oni rasterećeno da igraju. Što se tiče sportske osvete, prošla utakmica je bila korektna. Oni su naši veliki prijatelji i nemam tu vrstu razmišljanja. Imamo naš cilj - rekao je Stanojević.

Šef stučnog štaba je rekao i da je Sejduba Suma spreman za sutrašnji meč, ali da još uvek nije definisano u kojoj meri će pomoći ekipi.

Stanojević je dodao da će sutra igrati samo oni koji su i fizički i psihološki najspremniji.

- Zdravstveno stanje ekipe je odlično. Imamo problem sa Žanom Kristofom Bajbekom koji još nije spreman, a Lazar Marković je osetio bol u mišiću. Ostali su spremni - zaključio je Stanojević.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    24. novembar 2020 | 17:48

    Opet baba lazar povređen u gromada ilijev šta reći

  • Рм

    24. novembar 2020 | 18:37

    Марковићу лазаре иди на боћање не брукај се више дечкићу са паучином на глави

  • Mile

    24. novembar 2020 | 17:56

    Ko igra centar fora ko je zadužen za golove u klubu ekonom ili ko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA