Kad su El Pibea "oteli vanzemaljci": Tri dana me nije bilo kod kuće...

Pokojni Dijego Maradona je tokom života izneo mnogo zanimljivih tvrdnji, ali neke od upečatljivijih je izgovorio pre godinu dana u mikrofon TyC sporta

  • 0
Dijego Diego Maradona

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dijego je tada između ostalog opisao kako su ga "oteli vanzemaljci" i kako je nevinost izgubio sa svega 13 godina.

Upitan da prokomentariše da li veruje u paranormalne pojave poput NLO-a (neidentifikovani leteći objekat), Dijego je podelio zanimljivu anegdotu.

- Što bih izmišljao stvari? Jednom prilikom, kad sam popio malo više pića, nije me bilo kod kuće tri dana. Došao sam kući i rekao da me je NLO oteo. Kazao sam: ne mogu ništa da vam kažem o tome - ispričao je legendarni El Pibe.

Tokom istog intervjua je otkrio i da bi na svoju žurku na jahti pozvao Lea Mesija, Gabrijela Hajncea i Karlosa Teveza, kada bi morao da bira tri fudbalera, ali i pikanterije iz svoje intime.

- Izgubio sam nevinost sa 13 godina u jednom podrumu sa jednom starijom damom. Ja sam bio odozgo, a ona je čitala novine - kazao je Maradona.

Izneo je lani u javnost i da je Mesi pod tušem plakao "kao kiša" posle poraza od Nemačke 4:0 na Mundijalu 2010, ali i da bi na svoju večeru, kad bi mogao, pozvao Fidela Kastra, Uga Čaveza, Lulu, Nestora Kirhnera, Alberta Fernandeza, Kristinu Fernandez de Kirhner.

Da podsetimo, Maradona je u sredu 25. novembra preminuo u 60. godini u rodnoj Argentini. On je pre dve nedelje preživeo uspešnu operaciju hematoma, ali ga je u sredu izdalo srce.

Video: Smrt fudbalskog Boga potresa svet: Umro Dijego Armando Maradona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA