≫ 

Drama Maradoninog sina: Na intenzivnoj nezi saznao za smrt oca, obavestio ga novinar

Navodno, pomenuti novinar nije znao da je Dijego Maradona junior u bolnici zbog kovida

  • 0
Dijego Diego Maradona Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbalski as Dijego Maradona preminuo je u 60. godini, i dok svet tuguje za njim, njegov vanbračni sin, Dijego Sinagra (34), rođeni Napolitanac - nalazi se u teškom stanju na intenzivnoj nezi usled virusa kovid 19.

On je, prema navodima pojedinih medija, u tom stanju saznao za smrt svog oca, i to tako što ga je nazvao jedan neimenovani novinar da uzme izjavu od njega na vest o smrti njegovog slavnog oca.

Ovu vest ipak treba primiti sa određenom rezervom iako je prenose pojedini italijanski novinari. Mnogi sumnjaju u istinitost tvrdnje medija koji su je plasirali, jer je teško poverovati da je Dijego junior uopšte mogao da komunicira telefonom dok je na intenzivnoj nezi i bori se za život.

Kako bilo, mnogo se kritika sada svalilo na nepoznatog novinara, koji je navodno obavestio Maradoninog sina o smrti svog oca, mada stoji pretpostavka da moguće nije znao da je ovaj u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA