• 0

Drama Maradoninog sina: Na intenzivnoj nezi saznao za smrt oca, obavestio ga novinar

Navodno, pomenuti novinar nije znao da je Dijego Maradona junior u bolnici zbog kovida

  • 0

Legendarni fudbalski as Dijego Maradona preminuo je u 60. godini, i dok svet tuguje za njim, njegov vanbračni sin, Dijego Sinagra (34), rođeni Napolitanac - nalazi se u teškom stanju na intenzivnoj nezi usled virusa kovid 19.

On je, prema navodima pojedinih medija, u tom stanju saznao za smrt svog oca, i to tako što ga je nazvao jedan neimenovani novinar da uzme izjavu od njega na vest o smrti njegovog slavnog oca.

Ovu vest ipak treba primiti sa određenom rezervom iako je prenose pojedini italijanski novinari. Mnogi sumnjaju u istinitost tvrdnje medija koji su je plasirali, jer je teško poverovati da je Dijego junior uopšte mogao da komunicira telefonom dok je na intenzivnoj nezi i bori se za život.

Kako bilo, mnogo se kritika sada svalilo na nepoznatog novinara, koji je navodno obavestio Maradoninog sina o smrti svog oca, mada stoji pretpostavka da moguće nije znao da je ovaj u bolnici.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima