≫ 

"Brate, šta je za Maradonu 15.000 dolara?" Replika iz srpskog filma najbolje oslikava slavu El Pibea

Sećanje na legendarnog fudbalera zauvek će ostati i na filmskom platnu u popularnom srpskom filmu "Sedam i po"

  • 0
Dijego Diego Maradona Foto: Tanjug/AP

Priča o dvojice momaka iz Beograda koji pokušavaju da izvuku pare od Dijega Maradone jedna je od epizoda poznatog filma "Sedam i po" koji ponovo dobija na aktuelnosti posle smrti legendarnog fudbalera.

Film govori o sedam smrtnih grehova. Upravo u ovoj prvoj epizodi pod nazivom "Srebroljublje" dvojica beogradskih momaka bez posla, pokušavaju da izvuku pare od Maradone, aludiraju na to da jednom od njih treba za lečenje u inostranstvu kako bi progodao, a Dijego je poznat kao veliki humanitarac.

Film Sedam i po, scena Maradona Printskrin: Youtube

Oni iz dana u dan povećavaju iznos koji traže dok snimaju potresan video, a u jednom trenutku kada misle da su preterali tražeći mu 15.000 dolara, jedan od njih izgovara čuvenu rečenicu.

- Brate, šta je za Maradonu 15 hiljada. Napunio se u Barsi, odrao je Napoli, iskasapio Sevilju, čovek ima milione.  - istakao je Radule.

Sa druge strane njegov kompanjom smatra da je Maradona imao i troškove, za život na visokoj nozi i kokani, na šta Radule ima odgovor.

- Ma šta je trošio, njemu je u Argentini sve za dž, letuje kod Fidela, zimuje kod Kuste, daj da se ne zajebavamo. Možemo 20 hiljada da mu tražimo ko dobar dan - dodao je Radule.

Na kraju su stigli do cifre od 40 hiljada dolara, kada ih je lokalni mangup ubedio da je i to malo, jer je Maradona duša od čoveka i da pomaže sirotinju.

- Smaraju čoveka za 40.000 evra, malo je to. Čovek je duša od čoveka on bi za sirotinju sve dao. Misliće čovek da ga zajebavate - rekao je lokalni mangup.

Ipak, gurajući na kraju do cifre od 200.000 shvataju da je Maradona u bolnici jer je imao srčani udar.

Video: Smrt fudbalskog Boga potresa svet: Umro Dijego Armando Maradona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA