≫ 

Bivši selektor Argentine završio u bolnici kada je čuo da je Maradona umro

U trenutku mu je pozlilo, te je brzo prebačen na detaljna ispitivanja s obzirom na to da je srčani bolesnik

  • 0
Alehandro Sabelja Foto: Guliver/Martin Rose/Getty Images

Alehandro Sabelja (66), nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Argentine, hospitalizovan je u Buenos Ajresu nakon što je čuo da je preminuo Dijego Armando Maradona!

Sabelja je primljen na jednu privatnu kliniku, jer se u sredu veče nije osećao dobro kada je čuo vest o Maradoninoj smrt, a porodica nije smela da rizikuje s obzirom na to da je srčani bolesnik. Njegova porodica je argentinskim medijima objasnila šta se desilo i da je primljen na temeljnu kontrolu, te da će četvrtak provesti i u klinici.

Sabelja je reprezentaciju Argentine vodio od 2011. do 2014. godine, a prethodno je sa Estudijantesom (2009 - 2011) osvojio Kopa Libertadores i titulu prvaka.

Gaučose je na SP 2014. godine doveo do finala Svetskog prvenstva u Brazilu, gde su izgubili od Nemačke, a nedugo posle toga dijagnostifikovan mu je rak grkljana. Godinu dana kasnije, javili su se i ozbiljni srčani problemi.

Video: Smrt fudbalskog Boga potresa svet: Umro Dijego Armando Maradona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA