Pobedio Partizan, pa vezao četiri poraza: Nišlije raskinule saradnju s Milanom Đuričićem

Odlazeći trener označio korona virus kao krivca za loše rezultate

  • 3
Milan Đuričić, Radnički Niš - Partizan Foto: Arena Sport

Remi u Kruševcu, pobeda nad Partizanom, pa četiri vezana poraza i eliminacija iz Kupa Srbije, koštali su posla Milana Đuričića na Čairu.

Radnički iz Niša je raskinuo saradnju sa iskusnim stručnjakom dan nakon eliminacije Nišlija iz najmasovnijeg takmičenja od strane prvoligaša IMT-a.

Đuričić, nekadašnji asistent Sava Miloševića u Partizanu, je najveći uspeh na klupi Radničkog ostvario pobedom nad crno-belim (1:0) još 26. oktobra, a od tada Nišlije su ređale samo poraze.

Kao razlog razlaza Đuričič navodi korona virus koji je pogodio njegov stručni štab.

- Već duži period moji saradnici i ja smo odsutni sa terena zbog problema sa korona virusom. Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom - rekao je Đuričić, a prenele Večernje novosti.

- Nažalost virus je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesec dana nismo ni radili.

- Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu - zaključio je Đuričić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤪🤪🤪

    26. novembar 2020 | 21:35

    Ovi ih menjaju kao carape,zato nece nikad nista postici !

  • misa

    26. novembar 2020 | 23:53

    To je isto i sa novim pazarom tek se sad vidi kako samo protiv partizana igraju dopingovani i 150% a posle ih nema nigde

  • Box

    27. novembar 2020 | 11:22

    Svaka cast. Korektno ponasanje strucnog staba. Za razliku od uprave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA