Borjan predvideo tačan rezultat meča sa Gentom: Golman najavio napad na prvo mesto u grupi

Treća vezana pobeda Zvezde, u slučaju pobede nad Hofenhajmom, srpski i nemački klub su bar bodovno izjednačeni na tabeli

  • 1
Milan Borjan

Foto: MN Press

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan kaže da je poseban na svoje saigrače koji su klub doveli na prag plasmana u prolećnu, nokaut fazu Lige Evrope.

Zvezdi ovakav podvig ne bi bio nepoznat budući da je srpski prvak i pre tri godine izveo isto pobedama nad Kelnom i remijima s Arsenalom.

Ovog puta su u grupi sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca na drugom mestu sa devet bodova, dva kola pre kraja.

- Još jedna pobeda, ne stajemo ovde. Svaka čast momcima za večeras, kao kapiten sam preponosan i na njih i na stručni štab i ceo klub. Mislim da su i navijači ponosni jer je ovo stvarno istorijski šta mi radimo - prvi su utisci Borjana posle revanša sa Gentom.

Crveno-beli su pobedili sa 2:0 golovima Njegoša Petrovića iz prvog i Nemanje Milunovića iz 58. minuta.

S druge strane, Borjan je bio siguran na golu Zvezde i spasao je nekoliko neugodnih udaraca igrača belgijskog tima. Zanimljivo je da je pre meča najavio pobedu Zvezde od 2:0 ili 3:0.

Video: Bomba Njegoša Petrovića za vođstvo Zvezde protiv Genta!

- Uvek verujem u ovu ekipu. Moraš da veruješ u ovakve momke koji su večeras ostavili srce na terenu. Pokazali su još jednom koliko vole Zvezdu, navijače, klub i fudbal i zato smo danas i pobedili - kategoričan je Borjan.

Ni on, ni ekipa uprkos činjenici da imaju devet bodova i da su praktično obezbedili plasman u nokaut fazu, ne nameravaju da stanu.

- Naravno, ne stajemo, idemo dalje. Probaćemo da napadnemo i budemo prvi u grupi, sve ćemo da damo od sebe već sledeće nedelje. Sad da se skoncentrišemo na Rad, pa onda Hofenhajm - zaključio je Borjan.

Video: Zvezda iskoristila novi prekid: Milunović nadskočio odbranu Genta i duplirao prednost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    26. novembar 2020 | 22:11

    Само те молим, у будуће, када дегажираш, гледај неки пут и да погодиш нашег играча!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA