≫ 

Grobar mrtvom Dijegu stavio šaku na čelo i digao palac: Najbolesnija fotka mu donela otkaz i pretnje

Au šta uradi čovek...

  • 6
Oproštaj od Dijega Armanda Maradone Foto: Tanjug/AP

Radnik pogrebne službe iz Argentine otpušten je nakon što je uslikao krajnje degutantnu fotografiju pored tela preminulog fudbalskog asa Dijega Armanda Maradone.

Dijego Molina primio je, osim otkaza i pretnje smrću zbog toga što je jednu ruku stavio na glavu Maradone dok je drugom pokazao palac za fotografiju.

Molina je trebalo da učestvuje u pripremi tela Maradone koji je preminuo u sredu u 60. godini od srčanih problema.

Čim je njegova fotografija postala javna, nastali su problemi po Molinu koji je svoju priliku za slikanje iskoristio prpe nego što je Dijegovo telo bilo izloženo u predsedničkoj palati pred navijačima koji su hteli da odaju poslednju poštu.

Pred njima je kovčeg bio zatvoren i prekriven Maradoninom desetkom i argentinskom zastavom.

Pojedini navijači su, besni zbog ovog postupka, tražili da se Molini oduzme državljanstvo Argentine, dok su vlasnici pogrebne firme Sepelios Pinijer potvrdili za lokalne medije da je Molina otpušten.

- Hoću ovog debelog ćelakva koji se slikao pored Dijegovog tela mrtvog. Hoću ga mrtvog. Mrtvog - glasi jedna od poruka upućena Molini.

Očekuje se da će oko milion ljudi biti prisutno na sahrani jednog od najvećih fudbalera svih vremena i ikone najvažnije sporedne stvari na svetu.

Video: Spektakl: Napolitanci upalili San Paolo u čast Dijega Maradone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA